dinsdag, 29. april 2008 - 16:57

Koninginnenach en dag 'een natje en een droogje'

Amstelveen

Feestvierend Nederland zal tijdens De KoninginneNach en dag rekening moeten houden met een ‘natje en een droogje’. Voor de ‘inwendige mens’ natuurlijke geen probleem omdat dit niet valt weg te denken als traditie tijdens het feest rond Koninginnedag.

Voor de ‘Uitwendige mens’ zijn de weersvoorspellingen van onze weerman Bas eigenlijk niet anders. Een ‘natje’ en een ‘droogje’ oftewel Nederland krijgt de komende avond en dag te maken met Hollandse regenbuien.

Dinsdag waren er al perioden dat de zon nog wel goed doorkwam maar ook een aantal buien trokken over Nederland.Verder hadden we te maken met een matige zuidoostenwind en werd het toch nog 14/15°. Dinsdagavond en vooral vannacht wordt de kans op buien alleen maar groter. Het blijft ook waaien maar kouder dan 9-10° wordt het niet.

Morgen, Koninginnedag zullen we ook niet aan de buien ontsnappen. De oranjezon zal echter ook zo nu en dan schijnen, de kans daarop is het grootst in de middag, en er komt een matige tot vrij krachtige zuidoostenwind te staan. De temperatuur komt zo rond de 15° te liggen.

Kijk hier voor het weer op de langere termijn.
Provincie:
Tag(s):