vrijdag, 19. december 2008 - 22:21

Koopmansplein staat in het teken van Sportverkiezing

Assen

Zaterdag 20 december staat het Koopmansplein in het teken van de jaarlijkse Asser sportverkiezingen. Er zijn vanaf 12.00 uur allerlei activiteiten in winterse sferen en er is een grote kerstmarkt in het centrum. Om 14.00 uur worden de sportcertificaten uitgedeeld en
vanaf 15.30 uur is de prijsuitreiking voor beste sportman, sportvrouw, sportploeg, sportorganisatie en sporttalent van 2008.

“Om Asser sporters te laten zien dat hun inzet en sportieve prestaties zeer gewaardeerd worden, organiseert de gemeente Assen deze verkiezingen eens per jaar�, aldus wethouder Jaap Kuin. “Ook tonen we hiermee dat Assen een sportieve stad is en dat we inwoners motiveren en
stimuleren om van de bank te komen.�

Om 14.00 uur worden de sportcertificaten uitgedeeld aan de sportkanjers tot 14 jaar, door wethouder sport, Jaap Kuin. Daarna zal om 15.30 uur de prijsuitreiking voor de jaarlijkse sportverkiezingen plaatsvinden. Met prominenten uit de sport en een optreden van Erik Hulzebosch belooft dit een groots evenement te worden.

Tot 17 december kon er gestemd worden op de drie genomineerden in de categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg, sportorganisatie en sporttalent. Daarna gaat de jury met daarin voorzitter Henk Zwaving, wethouder Jaap Kuin, Robbert Willemsen (journalist Dagblad van het Noorden) en Henk Kuhl (hoofd sport RTV Drenthe) zich beraden op de uitslag.
Provincie:
Tag(s):