donderdag, 14. februari 2008 - 20:07

Koopzondag Bibliotheek Almere Stad

Almere

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de boekverkoop van Bibliotheek Almere. Op koopzondag 24 februari aanstaande vindt weer een verkoop plaats van boeken, tijdschriften, cd’s, cd-roms en dvd’s. Om 12.00 uur openen de deuren van de Voetnootzaal in Stad zich om tot 17.00 uur ‘s middags iedereen in de gelegenheid te stellen materialen aan te schaffen.

De cd’s en cd-roms zijn verkrijgbaar voor € 2-, de boeken voor volwassenen voor € 1,- en de jeugdboeken voor € 0,75. Uiteraard is het op deze zondag ook mogelijk boeken te lenen, te internetten of tijdschriften te lezen.

Mijn Boek
Naast de boekverkoop vindt om 14.00 uur op de begane grond de uitreiking plaats van de cadeaupakketten van de actie ‘Mijn Boek’.
Sinds de start van deze nieuwe service zijn er in totaal zo’n 140 mensen geweest die hun mening over hun favoriete boek hebben weergegeven op de speciaal ontworpen boekwikkels. Door het invullen van dit wikkel kunnen leden hun mening geven over het betreffende boek en zo andere mensen inspireren tot het lezen van juist dát boek. Uit alle ingeleverde deelnamekaartjes zijn vier deelneemsters getrokken. Zij krijgen op biebzondag een cadeaupakket uitgereikt.
Provincie:
Tag(s):