donderdag, 13. november 2008 - 21:33

Kruikenstad presenteert: Prins Jean-Pierre d’n Irste

Tilburg

Jean-Pierre van der Meijs is op het Elf-Elf feest van de Carnavalsstichting Tilburg (CST) gelanceerd als kersverse Prins van Kruikenstad voor het komende carnavalsjaar. Zijn adjudant is Rob Reijnen. In de grote zaal van Theaters Tilburg werden zij, evenals de Raad van Elf, de Lijfwacht, het Bestuur en de Hofkapel, gepresenteerd aan het Hooggeëerd publiek tijdens een verrassend spektakel met als thema “Cirque Carnavalesque�.

Prins Jean-Pierre d’n Irste is geen onbekende in Kruikenstad. Hij was ruim 12 jaar lid van CV Dur Toeval, maakte 4 jaar deel uit van de Raad van XI en is alweer 5 jaar actief in het bestuur van de CST, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Ook Adjudant Rob Reijnen heeft ruime ervaring opgedaan als lid en voorzitter van de Raad van XI, en binnen de feestcommissie van de CST

In de Raad van Elf dit jaar drie nieuwe gezichten: Jeroen Haarselhorst, Bas van Hest en Alex Schneiders. De Lijfwacht gaat haar belangrijke taak uitvoeren met 2 nieuwelingen: Joost van Dun en Rik Drissen.

Een van de hoogtepunten van het “Cirque Carnavalesque� was het immense kanon waarmee de nieuwe Prins van Kruikenstad werd afgevuurd, om daarna, eveneens in Theaters Tilburg, samen met zijn gevolg en de aanwezige Kruiken en Kruikinnen voor te gaan in het grote Elf-Elf feest want…. sèmmele meude in oewen èège tèèd.
Provincie:
Tag(s):