vrijdag, 14. november 2008 - 21:47

Kunst & Cultuur Drenthe presenteert boek “Drentse Parels�

Nooitgedacht

Op donderdag 27 november vindt in het resort Hof van Saksen de presentatie plaats van het boek “Drentse Parels� van Kunst & Cultuur Drenthe. In het boek staan 30 verhalen van 15 voornamelijk Drentse schrijvers en journalisten over kunst- en cultuuractiviteiten die door Kunst & Cultuur Drenthe zijn geïnitieerd, ondersteund of uitgevoerd. Het Internationaal Poppenspelfestival in Meppel, het Kunstmenu op Drentse scholen, Music in the Woods en ook Cultureel Overnachten worden beschreven en geïllustreerd met bijzondere foto’s.

De presentatie van het boek wordt opgeluisterd door een uiteenzetting van professor Arnold Heertje, bekend econoom, hoogleraar, publicist en columnist. Hij zal zijn visie geven op het thema cultuur en economie.
Het eerste exemplaar van het boek zal worden overhandigd aan scheidend voorzitter van Kunst & Cultuur Drenthe, Harmannus Euving.

Schrijvers die aan het boek hebben meegewerkt zijn Marco Bakker, Bertus Boivin, Marleen Buwalda, Martin Hendriksma, Ton Henzen, Harm de Jonge, Marga Kool, Lukas Koops, Mariët Meester, Annemiek Meijer, Marscha van Noesel, Ton Peters, Joep van Ruiten, Jan Veenstra en Chris Vegter.
Provincie:
Tag(s):