woensdag, 6. februari 2008 - 16:56

Kunstof inzameling Hoogezand Sappemeer

Hoogezand - Sappemeer

De gemeente Hoogezand-Sappemeer voert op 25 februari de maandelijkse inzameling van kunststof verpakkingen in. Doordat de inwoners gratis de mogelijkheid krijgen om kunststof te scheiden van het huisvuil kunnen zij kosten besparen.

De raadscommissie Ruimte heeft op 5 februari het groene licht gegeven voor het inzamelen van kunststof, vooruitlopend op de officiële wijziging van de afvalstoffenverordening door de gemeenteraad, waarschijnlijk in april 2008.

De bewoners van Hoogezand-Sappemeer ontvangen vanaf 11 februari een brief met de inzameldata voor de rest van 2008 van alle afvalsoorten die huis-aan-huis worden ingezameld. Bij deze brief zitten ook 5 doorzichtige inzamelzakken. Het kan maximaal twee weken duren voordat inwoners de envelop ontvangen. In de brief staat uitleg over kunststof afval en de manier van inzamelen. Er volgt bovendien nog een speciale folder met instructies die vanaf 18 februari bij de inwoners wordt bezorgd. Alle informatie is ook via internet, www.hoogezand-sappemeer.nl/mooiman, beschikbaar.
Provincie:
Tag(s):