donderdag, 1. mei 2008 - 21:41

Laatste asfalterings werkzaamheden weg Peelo

Assen

Op 6 en 7 mei, met uitloop naar 8 en 9 mei vinden de laatste asfalteringswerkzaamheden aan de weg Peelo in Assen plaats. De beide rijbanen in het viaduct krijgen een laatste asfaltlaag en belijning. De planning is erop gericht om op 6 mei de rijbaan aan de kant van Peelo en op 7 mei de rijbaan aan de kant van Marsdijk te asfalteren. Doorgaand verkeer over de weg Peelo kan gewoon plaatsvinden, zij het over één rijbaan.

Voor verkeer vanuit de wijken Peelo en Marsdijk hebben de werkzaamheden de volgende gevolgen:

Op 6 mei is het vanuit de wijken Peelo en Marsdijk niet mogelijk via de rotonde de weg Peelo op te rijden richting de stad. De stad uit kan wel. Vanaf de weg Peelo via de rotonde naar Peelo en Marsdijk rijden kan alleen vanuit de stad, niet vanaf het noorden.

Op 7 mei is het niet mogelijk via de rotonde de weg Peelo op te rijden richting Groningen. De stad in kan die dag wel. Vanaf de weg Peelo kunt u alleen vanuit de richting Groningen de rotonde op rijden.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en hoe snel de werkzaamheden gaan, worden de afzettingen op 8 en 9 mei eventueel voortgezet. In dat geval geven borden aan wanneer welke weghelft beschikbaar is.
Provincie:
Tag(s):