woensdag, 24. september 2008 - 19:44

Landelijke Banenmarkt in Hoogezand

Hoogezand

Op donderdag 9 oktober a.s. kunt u naar de Landelijke Banenmarkt in de Vredekerk in Hoogezand. Op deze beurs vindt u werkgevers, opleidingen en interessante banen in de regio Hoogezand-Sappemeer en Slochteren.

U kunt kennismaken met bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio. U kunt het brede aanbod van vacatures en opleidingen bekijken. Ook zijn er modeshows, workshops en entertainment.

Gratis workshops voor een goede voorbereiding
U zoekt een baan en u wilt zich goed voorbereiden voordat u de beurs bezoekt? Drie dagen voor de beurs worden bij het CWI workshops gegeven die u gratis kunt volgen. Voor meer informatie kijk bij ‘programma gratis workshops’.

Voor wie is deze beurs?
De landelijke banenmarkt is voor werkzoekenden (met of zonder baan), herintreders en scholieren. Dus voor iedereen die een (andere) baan of opleiding zoekt.

Openingstijden
De Landelijke Banenmarkt is geopend van 14.00 tot 20.00 uur en wordt gehouden in de Vredekerk in Hoogezand. Adres: Duyn van Maasdamweg 216 in Hoogezand.

Wat voor banen vind ik op de beurs?
U vindt vooral banen en opleidingen in de techniek, bouw, gezondheidszorg en welzijn, zakelijke dienstverlening en landbouw, milieu, groen, infra en logistiek.

De Vredekerk is opgedeeld in allerlei sectoren/branche-pleinen waar u onderwijs, organisaties ‘leren met een baangarantie’ en werkgevers kunt vinden.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan kinderopvang, schuldproblemen en zijn er reïntegratiebedrijven om u extra begeleiding te geven als dat nodig is. Er is aandacht voor competentietesten, zelfstandig ondernemerschap en hoe ziet mijn sollicitatiebrief en cv eruit.
Provincie:
Tag(s):