dinsdag, 11. maart 2008 - 12:06

Leensweb.nl volleybalfinaleavond

Leens

Het vierdaagse volleybaltoernooi komt weer ten einde. Dit jaar zal het toernooi tijdens haar vierde dag geheel in feestelijke sfeer afgesloten worden. Tijdens deze avond zal er veel gebeuren.

Omdat Jeroen Berkenbosch Vrijwilliger van Nederland is geworden wil Leensweb.nl dit graag vieren. Jeroen is namelijk werkzaam voor Leensweb.nl. Daarom pakt Leensweb tijdens de finaleavond groot uit. Naast de gebruikelijke spannende laatste poule wedstrijden en de finales zal de avond worden opgeluisterd door een optreden van de streetdancegroep fitnesscentrum “De Wierde�.

Ook zal Johannes Scholtens weer zijn vocale bijdrage geven met het speciale geschreven Leensweb.nl volleyballied. Verder zal de avond afgesloten worden met een optreden van de Groningse rockband The Wubbos. Een leuke rock/jazz band waar de avond absoluut een feest mee zal worden. Hun optreden afgewisseld worden met leuke feestmuziek.

Ook dit jaar strijden 16 teams uit Leens en omgeving om de felbegeerde Leensweb.nl bokaal. Teams uit o.a. Zoutkamp, Leens, Ulrum, Wehe-den Hoorn en Kloosterburen strijden op zaterdag 15 maart voor de laatste keer tegen elkaar in de laatste poule wedstrijden en een spannende competitieve en recreatieve finale. De entree is gratis!!!
Provincie:
Tag(s):