woensdag, 7. mei 2008 - 22:34

Lekker lunchen op 50 meter hoogte

Groningen

Woensdag 7 mei werd op zeer ludieke wijze de campagne ‘Er gaat niets boven Saturn’ in Groningen gestart. Wethouder J.J. Dijkstra en vertegenwoordigers van de pers kegen aan het Sontplein op 50 meter hoogte, tijdens een culinaire ‘luchtige lunch’.

De genodigden werden om 12.30 uur, na te zijn vastgegespt aan een speciale eettafel, door een kraan de lucht in gehesen. Onder supervisie van de heer F. de Bruin, directeur van restaurant Het Stadswijnhuys, werd op 50 meter hoogte een culinaire lunch bereid en geserveerd.

De campagne ‘Er gaat niets boven Saturn’, die voorafgaat aan de opening van de nieuwe vestiging, knipoogt naar de campagne van de provincie Groningen ‘Er gaat niets boven Groningen’. Deze bekende campagne moet het toerisme bevorderen, met ondermeer als doel het realiseren van werkgelegenheid.

De vestiging van Saturn Groningen met 5.000 m2 aan elektronica, biedt werk aan meer dan 140 mensen. Het nieuwe Groningse filiaal opent op 14 mei a.s. om 24.00 uur met spectaculaire openingsaanbiedingen die de hele nacht doorgaan
Provincie:
Tag(s):