zaterdag, 31. mei 2008 - 11:20

Lewenborg gaat genieten van theater en speurtocht

Groningen

Jongeren van de opleiding voor Sociaal Cultureel Werk (SCW) van het Alfa-college gaan de bewoners van de wijk Lewenborg in de eerste week van juni in het zonnetje zetten. Binnen het project �Lang Leve Lewenborg� staat re-integratie van de school binnen de wijk centraal.

De activiteiten zijn speciaal georganiseerd voor de bewoners van de wijk Lewenborg en richten zich op de specifieke cultuur en historie van de wijk. De bewoners kunnen van 2 t/m 5 juni genieten van verschillende theaterstukken en meedoen aan een spannende speurtocht door de wijk. Ook aan de kinderen is gedacht. Op donderdag 5 juni is het afsluitende buurtfeest. Een mooie afsluiting met theater, muziek, een chill-out, kinderhoekje, vrouwen- en mannenkamer en een expositie. Ook lekkere hapjes en drankjes zullen in overvloed aanwezig zijn.

De studenten zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest met de verschillende projecten. Het gaat om activiteiten die van belang zijn voor hun studie; zij moeten leren een breed assortiment aan activiteiten voor mensen te organiseren.
Provincie:
Tag(s):