zaterdag, 19. april 2008 - 23:14

Lichtgewonden bij kop-staartbotsingen

Gorinchem

Bij een kop-staartbotsing op de A27 is de bijrijder van één van de betrokken personenauto’s, een 64-jarige vrouw uit Wervershoof, vrijdagmiddag rond 15.00 uur lichtgewond geraakt. Zij had een wondje in haar nek en nekklachten. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis waar het letsel bleek mee te vallen.

Bij de aanrijding waren drie personenauto’s en een vrachtauto betrokken. Een van de betrokken automobilisten had waarschijnlijk de file ter plaatse niet gezien en kon niet meer tijdig bijremmen. De politie heeft technisch onderzoek verricht.

Rond 18.00 uur deed zich opnieuw een kop-staartbotsing voor, ditmaal op de parallelbaan van de A15 in de richting van Rotterdam ter hoogte van Gorinchem. Hierbij raakte een 54-jarige inwoner van Gorinchem licht gewond. De man klaagde over pijn aan zijn nek, is door de brandweer uit zijn auto geknipt en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis bleken de verwondingen mee te vallen. Een 45-jarige man uit Eindhoven had de file op de parallelbaan waarschijnlijk over het hoofd gezien en reed tegen de bijna stilstaande auto aan van de 54-jarige inwoner uit Gorinchem. Door de aanrijding kwam de auto van de Eindhovenaar terecht op de linkerzijkant en heeft hij met zijn dak nog een tweede auto geraakt. Ook op deze locatie is door de politie technisch onderzoek gedaan.
Provincie:
Tag(s):