woensdag, 23. januari 2008 - 16:09

Lieke verlaat vrijwillig de 'Gouden kooi'

Eemnes

Na een verblijf van ruim acht maanden verlaat Lieke (24), de ex-vriendin van miljonair Huub, vanavond vrijwillig de miljoenenvilla ‘De Gouden Kooi’. De Hilversumse blondine heeft na veel twijfels nu echt de knoop doorgehakt. Zij kiest voor haar vrienden en familie en dan voornamelijk voor haar moeder die kampt met gezondheidsproblemen.

Lieke die ooit als huishoudster ’De Gouden Kooi’ binnenkwam, transformeerde zichzelf al snel tot miljonair en kreeg een relatie met Huub. Samen met Huub vormde zij een front tegen de rest. Na verloop van tijd begon zij te twijfelen aan de oprechtheid van Huub en werd na zeven maanden hun relatie verbroken. Lieke heeft een roerige tijd beleefd in de miljoenenvilla, maar kan terug kijken op een geweldig avontuur waarin ze veel kanten van zichzelf heeft laten zien en leren kennen.

Vanavond eindigt voor Lieke het miljonairsbestaan en maakt zij geen kans meer op de hoofdprijs van één miljoen euro en de goedgevulde jackpot. Het vertrek van Lieke betekent voor de andere spelers een concurrent minder. Voor Huub, Jaap, Brian, Amanda en nieuwkomer Claire gaat het spel onverminderd door.
Categorie:
Tag(s):