dinsdag, 3. juni 2008 - 21:36

Lifehacking Academy

Groningen

De vierde editie van Lifehacking Academy vindt op 17 juni plaats in Groningen. Daar wordt het boek: '100 Lifehackingtips voor prettig en efficiënt werken', verschenen bij Van Duuren Media, gepresenteerd. Het boek is bedoeld voor iedereen die in zijn werk gebruik maakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS heeft gehoord. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen en er hun voordeel mee doen.

Lifehacking Academy Groningen biedt een divers programma met boeiende presentaties rond de thema's Persoonlijke Ontwikkeling en Slimmer werken. Met onder andere Martijn Aslander, Jasper Jobse -die in Amsterdam een overvolle zaal trok-, Futuroloog Justien Marseille en Getting Things Done expert Taco Oosterkamp. Sanne Roemen reikt de bezoekers een praktisch stappenplan aan voor het inrichten van een persoonlijk kennismanagement systeem (gratis en online).

Lifehacking Academy is voor mensen met allerlei verschillende achtergronden, die één ding met elkaar gemeen hebben: ze zoeken naar oplossingen om zo effectief mogelijk om te gaan met de overvloed aan binnenstromende taken en informatie. Met als resultaat dat ze de baas worden over hun werkstromen en deze naar hun hand kunnen gaan zetten, in plaats van overspoeld te worden door wat er op ze af komt.
Provincie:
Tag(s):