maandag, 13. oktober 2008 - 17:43

Limburgers gearresteerd voor gewelddadige beroving in Tilburg

Geleen

De Tilburgse politie heeft maandagochtend in samenwerking met de politie Limburg-Zuid drie mannen (26, 33 en 37 jaar) uit Geleen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de gewelddadige beroving die op 16 september jl. plaatsvond in Tilburg.

Een 57-jarige man uit St. Willebrord en zijn 79-jarige vader uit Etten-Leur werden op een zandpad aan de Katsbogte door twee mannen beroofd van het geld dat zij hadden meegenomen om een partij zaagmachines te kopen. Ze waren door de verkoper naar het zandpand meegenomen. De politie vermoedt dat de verkoper en de twee overvallers samengewerkt hebben. De verdachten zijn in verzekering gesteld.

Bij de beroving liepen beide slachtoffers verwondingen op. De 57-jarige man liep diverse verwondingen op aan zijn hoofd en armen. Ook was zijn enkel gebroken. Zijn 79-jarige vader had een hersenschudding, zwaar gekneusde armen en benen en gebroken ribben. Hij werd na behandeling ontslagen uit het ziekenhuis, maar de vrijdag daarop alsnog opgenomen, vanwege buikletsel. Dit slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):