vrijdag, 25. april 2008 - 19:14

Lintje Danny de Munk op Marktplaats

Purmerend

Het lintje dat Danny de Munk vandaag kreeg uit naam van Hare Majesteit de Koningin wordt sinds vanmiddag aangeboden op Marktplaats.nl. Met de tekst "Aangezien ik de afgelopen tijd een beetje kwakkel qua gezondheid en daardoor niet volop heb kunnen deelnemen aan het arbeidsproces kan ik wel een extraatje gebruiken" daarmee doelde de adverteerder uiteraard op de zware griep waardoor De Munk enige tijd uit de roulatie was.

"Het lintje is nagelnieuw (25-04-08 ontvangen) en is verpakt in een mooi blauw doosje. Graag alleen serieuze reacties" vervolgt de advertentie.

De Munk was vandaag een van de 3532 mensen die ridder werden in de Orde van Oranje-Nassau. Hij was onder valse voorwendselen naar het stadhuis van Purmerend gelokt en werd door niemand minder dan de burgemeester Leen (L.) Verbeek geridderd. Met tranen in zijn ogen zei hij dat het hem erg ontroerde dat hij een lintje kreeg. De Munk was voorgedragen voor het lintje door Stichting De Zonnebloem waar hij zich al jaren belangeloos voor inzet.

Wat Danny de Munk van de grap op Marktplaats vind is niet bekend.
Categorie:
Tag(s):