donderdag, 3. juli 2008 - 16:27

Live chat met ' Lord of The Rings'

Amsterdam

Op maandag 7 juli organisaeert het ministerie van Defensie van 12.00 tot 13.00 uur een chat-sessie met Lord of the Rings Yuri van Gelder en taekwondoka eerste-luitenant Ferry Greevink. Staatssecretaris van Defensie Jack de Vries opent de chat-sessie door de eerste vraag te stellen. Daarna zijn Van Gelder en Greevink beschikbaar om de vragen van de rest van Nederland te beantwoorden. De chat-sessie is te bereiken via

Sergeant Yuri van Gelder vertrekt in augustus toch naar Beijing. Ondanks dat Van Gelder één van de beste turners in de wereld is, komt hij voor zijn sport niet in actie tijdens de Olympische Spelen. Als ambassadeur van de Defensie Topsport Selectie (DTS) reist hij echter wel af naar Beijing. Daar gaat hij zijn militaire collega´s aanmoedigen.

Zes topsporters van de DTS hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Kapitein Mark Huizinga, kapitein Guillaume Elmont, eerste-luitenant Deborah Gravenstijn, wachtmeester Bas Verwijlen, sergeant Dennis Bekkers en sergeant Gregory Sedoc vertrekken in augustus naar Beijing om Nederland te vertegenwoordigen.
Categorie:
Tag(s):