donderdag, 1. mei 2008 - 9:23

Malafide klussenbedrijf actief in Deventer

Deventer

De politie in Deventer waarschuwt voor mogelijke oplichtingpraktijken door een klussenbedrijf. Vorige week werd een inwoonster uit Deventer gedupeerd door medewerkers van dit bedrijf. Dit heeft de politie laten weten.

De medewerkerss van het klusbedrijf kwamen bij de vrouw aan de deur met de mededeling dat ze bezig waren met dak- en nokreparaties in de wijk. Bij ‘toeval’ zouden ze hebben ontdekt dat ook de dakkapel van de bewoonster aan onderhoud toe was.

Dag werk in één uur klaar
Na een indringend gesprek, werd een offerte opgesteld voor een dag werk. De mannen waren echter na een uur al klaar. Bij nadere inspectie bleek dat er niet was gebeurd wat mondeling overeen gekomen was. Een zakelijk gesprek hierover met het bedrijf bleek niet mogelijk.

Naar verluid is het bedrijf op meerdere adressen in buurten rond het centrum actief. De politie waarschuwt bewoners dringend om niet in te gaan op aanbiedingen die aan de deur worden gedaan, deze personen niet binnen te laten en melding te doen bij haar van dit soort zaken.
Provincie:
Tag(s):