dinsdag, 9. september 2008 - 14:57

Man 1 jaar niet welkom in Enschedese horeca

Enschede

Een 21-jarige man uit Enschede heeft op maandag 8 september een rode kaart ontvangen en mag een jaar lang niet bij 61 aangesloten horeca gelegenheden in Enschede komen. Dit heeft de politie dinsdag 9 september bekendgemaakt.

Op 24 augustus deed een 31-jarige man uit Enschede aangifte van mishandeling. De man bezocht een horeca gelegenheid op de Oude Markt in Enschede. Uit onderzoek bleek later dat een 21-jarige en een 26-jarige man beiden uit Enschede onenigheid hadden.

De 31-jarige aangever, die als onschuldige bezoeker in de horecagelegenheid was, kreeg een trap in zijn gezicht en brak zijn kaak. Eén verdachte, een 21-jarige Enschedeër, heeft inmiddels een verklaring op het bureau afgelegd.

Van de tweede dader is de identiteit bekend en moet nog een verklaring van worden afgelegd. De 21-jarige man heeft in het kader van het collectieve horecaverbod een rode kaart uitgereikt gekregen. De man mag bij 61 aangesloten horeca gelegenheden in Enschede voor de duur van één jaar niet naar binnen.
Provincie:
Tag(s):