zondag, 28. september 2008 - 21:19

Man aangehouden na neersteken stadsgenoot

Almelo

De politie Twente heeft op zondagochtend 28 september een 29-jarige inwoner van Almelo aangehouden voor het neersteken van een stadsgenoot in een horecagelegenheid aan de Waagplein. Dit heeft de politie zondag laten weten.

De politie kreeg op zondag 03.45 uur een melding binnen dat er iemand was neergestoken in een horecagelegenheid. Verschillende eenheden gingen ter plaatse. Daar bleek dat een 26–jarige slachtoffer twee keer te zijn gestoken in zijn buikstreek en een keer in zijn oor.

Op basis van signalementen van getuigen werd direct een onderzoek ingesteld. Hieruit kwam naar voren dat vermoedelijk een 29-jarige man uit Almelo de verdachte zou moeten zijn. Verschillende zoekacties leverden in de eerste instantie niets op.

Op een gegeven moment werd contact gemaakt met de verdachte. Hem werd duidelijk gemaakt dat hij zich moest melden. Zondag rond 06.15 uur gebeurde dit ook. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld voor nader onderzoek.

Het slachtoffer was inmiddels naar het ziekenhuis gebracht. Hij moest ter observatie in het ziekenhuis blijven. Waarom de mannen ruzie hebben gekregen wordt onderzocht.
Provincie:
Tag(s):