dinsdag, 18. maart 2008 - 13:31

Man bedreigt en beledigt medewerkster CWI

Enschede

Een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandag 17 maart aangehouden, nadat hij een 29-jarige medewerkster van het CWI, dat gevestigd is aan de Korte Hengelosestraat in Enschede, heeft bedreigd en beledigd. Dit heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Op maandag 17 maart werd omstreeks 13.30 uur gemeld dat een medewerkster van het CWI in Enschede bedreigd en beledigd was door een boze klant. De agenten gingen naar de vestiging aan de Korte Hengelosestraat en spraken met de 29-jarige medewerkster.

Zij vertelde dat ze even daarvoor door een klant was bedreigd en beledigd, omdat deze het kennelijk niet eens was met de gang van zaken bij het CWI. De 29-jarige deed aangifte van bedreiging en belediging.

Terwijl de politie de aangifte opnam van de 29-jarige, werden surveillerende agenten op de Noorderhagen in Enschede door een passant gewezen op een man, die volgens de passant zojuist de bedreigingen en beledigingen hadden geuit bij het CWI.

Omdat de man, een 23-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats, voldeed aan het signalement dat opgegeven was door de meldster, werd hij aangehouden. De man werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Na een verklaring te hebben afgelegd kon de man weer in vrijheid gesteld worden. Hij zal zich te zijner tijd bij de rechter moeten verantwoorden voor zijn daden.
Provincie:
Tag(s):