zaterdag, 23. februari 2008 - 10:23

Man dood aangetroffen in garagebedrijf

Amsterdam

De politie van Amsterdam heeft vrijdagavond het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het lichaam werd gevonden in een garagebedrijf aan de Chrysantenstraat in Noord. Het slachtoffer, een 46-jarige man, zou mogelijk een werknemer van het bedrijf zijn.

De politie vermoed dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Volgens omwonenden zou het slachtoffer een 'gewone aardige man' zijn.

Een werknemer van het naastgelegen bedrijf verklaarde aan Blik Op Nieuws "Wij zijn hier gistermiddag om half vier vertrokken toen was de zaak nog gewoon open en was er niets aan de hand. Toen ik thuis kwam van een feestje zag ik op teletekst staan dat de er iemand dood was aangetroffen. Ik schrok me rot en toen ik hier vanmorgen kwam zag ik dat het om de man van APK Noord ging. Wij hebben gisteren niets gemerkt, maar ja, je kan hier 's avond een bom afschieten zo stil is het hier."

De recherche is een sporenonderzoek gestart en was hier zaterdagmorgen nog druk mee bezig. Ook het nabijgelegen braakliggende terrein werd volledig uitgekamt.
Provincie:
Tag(s):