maandag, 8. december 2008 - 11:24

Man doodgeschoten op parkeerplaats in Aalsmeer

Aalsmeer

Een 31-jarige Albanees is maandagochtend 8 december waarschijnlijk dodelijk gewond geraakt bij een schietpartij aan de Legmeerdijk in Aalsmeer. Dit heeft een woordvoerder van de politie maandagmiddag laten weten.

Rond 10.15 uur werd de beveiliging van de Bloemenveiling gewaarschuwd waarbij in eerste instantie er nog vanuit werd gegaan dat de 31-jarige man problemen met zijn hart zou hebben. De man werd vervolgens gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten, de man was al overleden.

Toen er even later getuigen vertelden dat zij mogelijk knallen hadden gehoord werd ook de politie ingeschakeld die het terrein direct afsloot en een technisch onderzoek is begonnen.

De politie trof het slachtoffer liggend op de grond aan naast vrachtwagens op een parkeerterrein aan de zuidzijde van de Bloemenveiling. Volgens getuigen vond de mogelijke schietpartij omstreeks 10.00 uur plaats en zouden er daarna twee verdachten in een auto zijn weggereden.

De technische recherche is een sporenonderzoek begonnen op de plaats van het misdrijf. De politie houdt er ernstig rekening mee dat er inderdaad is geschoten. Forensisch onderzoek op en rond het slachtoffer zal daar meer duidelijkheid over moeten geven.
Provincie:
Tag(s):