zaterdag, 12. juli 2008 - 9:25

Man en baby van 9 maanden gewond na aanrijding

Hengelo

Bij een aanrijding op de kruising Bornsestraat met de Weideweg zijn op vrijdag 11 juli, één bestuurder uit Almere en zijn negen maanden oude dochtertje gewond geraakt. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Vrijdagmiddag 11 juli omstreeks 14.00 uur kreeg de politie Twente in Hengelo melding van een aanrijding met beknelling tussen twee auto’s op de kruising Bornsestraat/Weideweg/MR PJ Troelstrastraat. Ter plaatse zagen de agenten dat één bestuurder dusdanig gewond was dat de hulp van de brandweer ingeroepen werd.

De brandweer knipte het dak van de auto en bevrijdde de 33-jarige bestuurder uit Almere uit zijn benarde situatie. De 33-jarige man werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn 9 maanden oude dochtertje ging eveneens ter controle mee.

De bestuurder, een 52-jarige Hengeloër, van de andere auto bleek ongedeerd. De politie heeft een onderzoek naar de toedracht gedaan en hieruit is gebleken dat de 33-jarige bestuurder die op de Bornsestraat reed geen voorrang heeft gegeven aan de van rechts komende 52-jarige uit de Weideweg.

De verkeerslichten zijn defect en knipperen de gehele dag. Daardoor gelden de normale voorrangsregels.
Provincie:
Tag(s):