woensdag, 23. juli 2008 - 12:16

Man kruipt in kofferbak om sekspleziertje van vriend

Utrecht

Aan het begin van de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 juli werd op ‘De Baan’ een man in een kofferbak aangetroffen. Rond 02.05 uur zagen agenten een Volkswagen Golf op de Kanaalweg in de buurt van de afwerkplek rijden. Zij controleerden de bestuurder, een 21-jarige man uit Amersfoort. Bij de blaastest blies hij een P/A, wat betekent dat hij als beginnend bestuurder, hij had net tien dagen zijn rijbewijs, te veel had gedronken. Daarop werd hij aangehouden.

Een agent bood de verdachte aan zijn auto netjes langs de weg te parkeren. Daarop zei hij dat er iemand in de kofferbak van zijn auto lag. De agenten openden met de nodige voorzichtigheid de kofferbak en zagen daar inderdaad een man opgevouwen in liggen. De man, een 26-jarige man uit Amersfoort, klom vervolgens uit zijn benauwde verblijfplaats. Hij verklaarde dat zijn maatje graag gebruik wilde maken van de diensten van één van de dames van ‘De Baan’. Dat moest in de auto gebeuren, maar de 26-jarige man had geen zin om buiten te wachten en had daarom achter in de kofferbak plaatsgenomen. Bij het natrekken van zijn personalia bleek hij geen bekende van de politie te zijn. Hij kreeg een bekeuring omdat hij niet gebruik had gemaakt van een daartoe bestemde zitplaats.

De 21-jarige verdachte werd naar het politiebureau overgebracht. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 150 ug/l, terwijl het wettelijke maximum voor een beginnend bestuurder 88 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van één uur.
Provincie:
Tag(s):