maandag, 7. april 2008 - 13:32

Man met plasma-tv op zijn rug valt op

Almelo

Een 24-jarige man uit Almelo werd zaterdag 5 april aangehouden, omdat hij met een televisie op zijn rug op de Gravenallee in zijn woonplaats liep. Een getuige had gezien dat de man de televisie had weggenomen bij een bedrijf aan de Hagenborgh in Almelo. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De oplettende getuige meldde rond 06.30 uur dat hij een een man met een vermoedelijk gestolen televisie op zijn rug had zien lopen op de Hagenborgh in Almelo.

Agenten spraken ter plaatse met een 37-jarige man uit Rotterdam. Hij vertelde dat hij even daarvoor een man met een ladder over de Hagenborgh had zien lopen. Kort daarna had hij de man weg zien lopen met een grote plasmatelevisie.

De agenten gingen in de omgeving op zoek naar de door de getuige genoemde persoon. Op de Gravenallee werd een 24-jarige Almeloër met een televisie op zijn rug aangetroffen. De man werd aangehouden op verdenking van diefstal.

Uit onderzoek bleek dat de televisie was weggenomen bij een restaurant aan de Hagenborgh in Almelo. De televisie bleek te zijn gestolen uit een woongedeelte dat door personeelsleden van het bedrijf gebruikt wordt.

Een 26-jarige medewerker van het bedrijf deed aangifte van diefstal. De 24-jarige Almeloër werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij voor verder onderzoek in verzekering is gesteld.
Provincie:
Tag(s):