zaterdag, 13. december 2008 - 12:07

Man met schotwond in taxi naar het ziekenhuis

Rotterdam

Vrijdagavond even voor tien uur zag de politie een auto met hoge snelheid rijden. De taxi veroorzaakte op de Lage Erfbrug bijna een aanrijding.

Politiemensen hielden het voertuig op de Zimmermanweg staande. De taxi bleek op weg naar een ziekenhuis, omdat in de auto een gewonde man aanwezig was. Hierop is de gewonde man alsnog met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is behandeld aan zijn verwonding.

De 33-jarige Rotterdamse taxichauffeur verklaarde dat hij en een bekende van hem in de taxi zaten, die stond aan de Wijdesteeg. Op dat moment liepen drie negroïde mannen langs de auto. Er ontstaat een vechtpartij, waarbij ook de andere persoon uit de auto betrokken raakt.
Hij wordt neergeschoten. Hierop zijn de drie personen weer verdwenen. Onduidelijk is of de verdachten geld hebben meegenomen. De politie is direct een onderzoek in de omgeving gestart en is begonnen met buurtonderzoek, ondermeer in een nabijgelegen café. Ook de taxi is in beslag genomen. De 36-jarige gewonde man uit Rotterdam is aanspreekbaar en wordt verpleegd in een ziekenhuis. De team van rechercheurs onderzoekt de toedracht.
Provincie:
Tag(s):