zaterdag, 27. september 2008 - 11:05

Man overleden bij eenzijdig ongeval

Belfeld

Zaterdagmorgen omstreeks 03.20 uur heeft er op de afrit Belfeld van de A73 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een 24-jarige man uit Venlo om het leven gekomen. Het ongeval is ontstaan doordat de bestuurder te hard reed. Dit concludeert de politie uit het sporenonderzoek dat direct na het ongeval plaatsvond.

Het slachtoffer reed met twee andere jongemannen in een personenauto over de A73 en namen de afslag Belfeld. Op de afrit, in een bocht naar rechts, vloog de auto uit de bocht en rolde meerdere malen over de kop. Hierbij werd het slachtoffer uit de auto geslingerd. Hij kwam een paar meter verderop in de berm terecht. Een tweede inzittende moest uit de auto worden bevrijd door de hulpdiensten. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De derde inzittende kon zelfstandig het voertuig verlaten.

Hulpdiensten wisten de locatie van het ongeval pas laat te bereiken aangezien de melder in eerste instantie een verkeerde locatie had doorgegeven. Na lang zoeken troffen agenten omstreeks 05.00 uur de van de weg geraakte auto aan.
Provincie:
Tag(s):