zaterdag, 21. juni 2008 - 19:50

Man overlijdt na schermutseling

Breda

Vrijdagnacht is omstreeks 00.30 uur in een ziekenhuis in Breda een man overleden aan de verwondingen die hij eerder die avond opliep tijdens een schermutseling op / of nabij de winkelstrip aan de Edisonstraat. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden. Het slachtoffer is een 33-jarige Bredanaar. Er is een Team Grootschalige Opsporing geformeerd. Er is begonnen met een uitgebreid sporen- en buurtonderzoek.

Vannacht werd omstreeks 23.50 uur gemeld dat een man hevig bloedde en zich bevond nabij of voor een broodjeszaak aan de Edisonstraat. De ambulancedienst en de politie gingen direct ter plaatse. Het slachtoffer werd vervolgens in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Breda. Later werd omstreeks 00.30 uur gemeld dat de man aan de opgelopen verwondingen was overleden. Zondag zal sectie op het lichaam van de man gedaan worden om de exacte doodsdoorzaak vast te kunnen stellen.

De politie, die uitgaat van een misdrijf, formeerde ter plaatse voor de winkelstrip met parkeerplaats een ruime afzetting. Daarom heen verzamelden zich enkele tientallen mensen, veelal van Turkse afkomst, die poolshoogte kwamen nemen.

Er is besloten een Team Grootschalige Opsporing op te roepen. De Technische Recherche is begonnen met een uitgebreid sporenonderzoek. Agenten doen navraag in de omgeving om getuigen op te sporen.
Provincie:
Tag(s):