dinsdag, 5. februari 2008 - 16:59

Man overvalt kapsalon twee keer

Almere

Dinsdagmiddag 5 februari heeft de politie een man aangehouden die een kapsalon aan de Okapistraat had overvallen. Met behulp van oplettende getuigen kon de man vlak na zijn daad in de kraag worden gevat.
Rond 14.30 uur kwam een man de kapperszaak aan de Okapistraat binnen. Hij bedreigde vervolgens het personeel en vluchtte direct daarna met een klein geldbedrag de winkel uit

Door het aanwezige personeel werd deze man direct herkend als de man die vorige week woensdag ook de kapsalon had overvallen. Toen bedreigde de man twee werknemers met een steekwapen en maakte hij een ook een geldbedrag buit.

Ditmaal maakte de man geen gebruik van een wapen. Met veel verbaal geweld bedreigde hij het personeel waarna hij met een klein geldbedrag uit de kassa vertrok.

Tijdens zijn vlucht wisselde de man van jas. Dit werd door een getuige gezien en direct aan de politie gemeld. Door meerdere eenheden van de politie werd vervolgens naar de overvaller gezocht. Kort daarop kon hij op de Zonnebloemweg worden aangehouden.
Provincie:
Tag(s):