woensdag, 23. april 2008 - 13:11

Man rijdt door na rammen gevel

Kolham

De politie heeft dinsdagochtend twee mannen uit Hoogezand, 30 en 45 jaar, aangehouden. De 30-jarige man was op de Knijpslaan in Kolham tegen een gevel aangereden en daarna doorgereden. De gevel van het winkelpand raakte zwaar beschadigd. Bij het pand werd een aanhangwagen achtergelaten. Die aanhangwagen bleek in de nacht van maandag op dinsdag gestolen te zijn.

De automobilist werd met zijn zwaar beschadigde auto aangetroffen in de Hoofdstraat. Hij stond samen op de motorkap te springen. Bij de auto stond de 45-jarige man. De politie heeft beide mannen aangehouden. Onderweg naar het bureau uitte de 30-jarige man beledigende woorden in de richting van een agent.

Bij zijn insluiting verzette hij zich hevig en trapte hij de deur tegen het hoofd van een agent. Zij liep hierbij een fikse buil en mogelijk een lichte hersenschudding op. De 30-jarige man is ingesloten. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De 45-jarige man mocht na verhoor het bureau verlaten. De dierenambulance is ingeschakeld, omdat in de auto een hond zat. Het dier is meegenomen.
Provincie:
Tag(s):