dinsdag, 12. augustus 2008 - 9:37

Man uit Winschoten aangehouden voor ontvoering en verkrachting

De politie heeft donderdag 7 augustus een 36-jarige man uit Winschoten aangehouden in Bunnik. Ontvoering en verkrachting meisje uit Boekel
De man zou op 20 juli een 17-jarig meisje uit Boekel hebben ontvoerd bij een bushalte in Lieshout. Toen het meisje daar op de bus zat te wachten zou de man haar onder bedreiging van een mes de auto in hebben gedwongen. Dit maakte de politie bekend.

Zowel in de auto als later in een caravan op een camping in Aarle Rixtel zou hij haar hebben verkracht. Uiteindelijk heeft de man haar in Boekel weer uit de wagen gezet.

Verder wordt de man verdacht van een bedreiging op 21 juli in Aarle Rixtel. Daar werd een 17-jarig meisje uit Aarle Rixtel onder bedreiging van een mes van haar fiets getrokken. Uiteindelijk dwong de dader haar vreemd genoeg enkel om hem de weg naar Veghel uit te leggen. Daarna mocht het meisje vertrekken.

De man is uiteindelijk aangehouden na uitgebreid onderzoek van de politie. Hij is in verzekering gesteld en inmiddels voorgeleid aan de Rechter Commissaris.
Provincie:
Tag(s):