zaterdag, 12. januari 2008 - 15:31

Man weigert motorzaag te betalen

Haaksbergen

Een 63-jarige man uit Ede werd donderdag 10 januari aangehouden, omdat hij bij een zaak aan de Eibergsestraat in Haaksbergen aangeschafte goederen weigerde te betalen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Op donderdag 10 januari werd omstreeks 14.45 uur gemeld dat er een man in een winkel aan de Eibergsestraat in Haaksbergen weigerde te betalen. Ter plaatse spraken agenten met de 42-jarige eigenaar van de zaak.

Die vertelde dat een klant, een 63-jarige man uit Ede, dinsdag 8 januari een motorzaag bij zijn zaak had aangeschaft. De rekening was echter tot op heden nog niet voldaan.

Op donderdag 10 januari vervoegde de 63-jarige man zich opnieuw in de winkel, met de mededeling dat de motorzaag kapot was gegaan. De man wilde een andere, krachtiger model aanschaffen.

Winkelpersoneel vertrouwde het niet en vroeg de man de eerdere rekening eerst te voldoen. Hier bleek de 63-jarige geen gehoor aan te willen geven, waarna hij probeerde de zaak te verlaten. Het personeel wist de man met enige moeite tegen te houden en droeg hem over aan de politie.

De man, een 63-jarige inwoner van Ede, werd door de politie aangehouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau en is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):