maandag, 5. mei 2008 - 12:44

Man zwaargewond na steekpartij

Almere

Zaterdagavond 3 mei raakte een 38-jarige man uit Almere zwaargewond nadat hij op de Grote Markt door een nog onbekende dader werd neergestoken. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. De politie startte direct een groot onderzoek maar heeft nog geen verdachte aan kunnen houden. Het steekincident is vastgelegd door toezichtcamera’s van cameratoezicht Almere die de beelden aan het rechercheteam zullen overdragen.
De recherche van District Zuidheeft de zaak in onderzoek.

Rond 19.50 uur werd het slachtoffer op de Grote Markt voor een horecazaak door een negroïde man meerdere malen gestoken. De dader liep na zijn daad rustig weg en wist in de hectiek die volgde te ontsnappen.

Observanten van cameratoezicht stelden direct de politie in kennis dat het incident op beeld is vastgelegd en dat de dader ook goed zichtbaar is. Ondanks een grote zoekactie naar de dader kon deze nog niet worden aangehouden. Het is onduidelijk wat de toedracht is van de steekpartij. Het slachtoffer is opgenomen in een Amsterdams ziekenhuis dat zijn toestand omschreef als stabiel.
Provincie:
Tag(s):