zaterdag, 8. maart 2008 - 18:46

Mannen in gezicht gespoten met traangas

Goes

Twee 31-jarige mannen uit de gemeente Borsele zijn tijdens een woordenwisseling met traangas in het gezicht gespoten.Beide mannen maakten deel uit van een groepje dat zaterdag rond 05.00 uur op het parkeerterrein aan de Koepoort stond.

In hun richting kwam een personenauto aanrijden, door opzij te stappen konden ze een aanrijding voorkomen. Tijdens het passeren van de auto werd uit boosheid daarover een klap op de motorkap gegeven.

Uit de auto stapten drie mannen van tussen de 24- en 27 jaar waarna tussen beide groepjes een woordenwisseling ontstond. Een van de mannen uit de auto die allen afkomstig zijn uit Axel, spoot met een busje traangas in de ogen van de twee 31-jarige mannen.

De politie hield ter plaatse een 25-jarige man uit Axel aan omdat hij vermoedelijk met het busje traangas had gespoten. Zijn 24-jarige plaatsgenoot werd aangehouden omdat hij niet voldeed aan een bevel weg te gaan.

Beide mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn ze weer in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):