dinsdag, 5. augustus 2008 - 9:46

Mannen massaal naar de sauna

Amsterdam

Een online onderzoek van meer dan 11.000 respondenten door Metrixlab in opdracht van Bongo wijst uit dat tweederde van alle mannen wel eens van een wellnessbehandeling geniet. Tot de favoriete behandelingen behoren sauna, baden, massages en de zonnebank. Verrassend veel vrouwen (67%) vinden mannen die aan wellness doen nog stoer ook. De gemiddelde uitgave van een wellness behandeling ligt bij de Nederlandse man op 75 euro.

Dat de mannen van tegenwoordig steeds meer bezig zijn met hun uiterlijk is geen nieuws. Sinds de komst van de metroman durft zelfs de nuchtere Nederlander openlijk uit te komen voor het gebruik van gezichtscrème en spabehandelingen.

Dat beseft Bongo ook en introduceert daarom haar nieuwste verrassing uit een doosje: Wellness voor hem. Een Bongo is een belevenisbon in een doosje, waarmee je iemand een unieke ervaring cadeau doet. Met deze Bongo kan de man kiezen voor een verwenbeurt voor één persoon bij één van de geselecteerde wellnesscentra; van een verkwikkende massage met pepermuntextract tot peeling van de rug, gevolgd door effleurage met voedende crème...
Categorie:
Tag(s):