donderdag, 3. juli 2008 - 21:43

Mannen met drugs aangehouden

Gieten

In de nacht van woensdag op donderdag hield de politie op de N34 bij Gieten twee mannen uit Rotterdam aan. De mannen hadden drugs in hun auto en de bestuurder heeft geen rijbewijs.

Omstreeks 02.00 uur trok een auto de aandacht van surveillerende agenten omdat deze een rotonde in de N34 bij Borger aan de verkeerde kant passeerde. Bij Gieten werd de auto gecontroleerd. In de auto zaten twee mannen uit Rotterdam, de naar later bleek 19 jarige bestuurder en zijn 18 jarige passagier.

De agenten twijfelden echter aan de identiteit van de bestuurder en de geldigheid van het rijbewijs wat hij overhandigde. Omdat ook de persoon op wiens naam het kenteken van de auto staat bovendien antecedenten bleek te hebben voor drugsbezit werd een nader onderzoek ingesteld. In de auto vond de politie enkele bolletjes wit en bruin (harddrugs). De twee verdachten zijn hierop aangehouden en met hun auto overgebracht naar een politiebureau.

Op het politiebureau bleek dat de bestuurder een valse naam had opgegeven. Hij gebruikte de naam en het rijbewijs van een familielid. De twee mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.
Provincie:
Tag(s):