maandag, 1. september 2008 - 21:30

'Maria bladert door de ziel'

Hilversum

De verschijning van Maria mag gerust een spirituele gebeurtenis worden genoemd. In het magazine, dat zich richt op vrouwen vanaf 30 jaar, is meer tijd voor pakkende achtergrondverhalen, het kiezen van de beste foto's en interviews die in vragen en antwoorden nét even een stapje verder gaan.

Vrouwen die genieten van het leven, hun gezin, lekker eten, lichaamsverzorging, vrienden en shoppen. En natuurlijk is het dan best leuk om af en toe eens bij de kapper te lezen over de nieuwste anti-rimpelcrèmes of de "hoge hakken top 10".

Het blad kent een bijzondere fotografiekeuze waardoor er ook veel te zien is. Op de cover straalt Anita Witzier: 'Moeder, minnares en bitch'. Zij komt in het eerste nummer uitgebreid aan bod, niet alleen met een indringend interview, maar ook met een prachtige fotoserie.

Haar tv-collega Yvon Jaspers schrijft een opvoedcolumn, die zeer herkenbaar is voor moeders met kleine kinderen. Gastschrijfster Jessica Durlacher schrijft in de serie moeder-zoon relatie een aangrijpend literair verhaal over de relatie met haar zoon en de veelgeprezen schrijver/journalist Frénk van der Linden geeft ons nieuwe inzichten in het begrip integratie.

Het blad ligt vanaf 2 september de winkel.
Categorie:
Tag(s):