dinsdag, 3. juni 2008 - 22:22

Marijke Helwegen geeft zich verrassend bloot

Amsterdam

Sinds vandaag is het er: Nederlands nieuwste personality magazine Marijke Helwegen. Glossy Queen Marijke Helwegen geeft zich daarin verbluffend bloot. Openhartig en gedurfd laat Marijke zien wie Marijke is en wat haar dwarszit en bezighoudt. Met dit magazine kunnen de lezers ook eens een kijkje krijgen in mijn binnenkant, meldt de naamdraagster.

Het is een inspirerend en informatief magazine met een flinke dosis humor en zelfspot. Hoofdredacteur Noelle van Eijk: "Het mooie van het blad is dat het een allround beeld geeft van de persoon Marijke.

Marijke Helwegen is stijlvol en spraakmakend. Als mens en zeker ook als magazine. De diva stelde het blad vrijwel helemaal zelf samen. Helwegen kwam met de ideen en een professionele redactie van Sanoma Uitgevers - met ook bladenexpert Rob van Vuure - deed de rest.Veel BNers
Het resultaat is een verrassend en opmerkelijk magazine. Natuurlijk gaat het over cosmetische chirurgie, maar ook over zoveel meer. Over de tremor van Marijke. Over authenticiteit. En ook veel BNers komen aan bod.
Categorie:
Tag(s):