donderdag, 24. april 2008 - 13:19

Marikenwandeling IVC

Nijmegen

Op zondag 18 mei organiseert het Internationaal Vrouwen Centrum weer een Marikenwandeling voor vrouwen met aansluitend een picknick in park Brakkenstein. De Marikenwandeling wordt op dezelfde dag georganiseerd als de befaamde Marikenloop.

De wandeling is ongeveer vijf kilometer, gaat door het Heumense Bos en eindigt in Park Brakkenstein. Voor de picknick moet iedereen zelf een lunchpakket meenemen. Voor koffie, thee en een sapje wordt gezorgd.

Vrouwen die mee willen wandelen kunnen zich telefonisch of via e-mail opgeven. Telefoon: 024-3033235, e-mail: info@ivc-nijmegen.nl.

Om vrouwen uit verschillende culturen op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen organiseren zij diverse activiteiten, zoals wandelingen, culturele feesten en Eat & Meet.

Om het bewegen te stimuleren en omdat veel cursisten het leuk vinden samen te wandelen, organiseert het IVC wandelingen voor vrouwen van het IVC en andere belangstellenden. De vrouwen doen op deze manier nieuwe contacten op en leren mooie plekken in en rondom Nijmegen kennen.

Meer informatie over het Internationaal Vrouwen Centrum op website: http://www.ivc-nijmegen.nl
Provincie:
Tag(s):