maandag, 20. oktober 2008 - 21:13

Mark Bergmans Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe 2008

Mark Bergmans, uitbater van de hotels Wesseling en De Brink in Dwingeloo en Bieze in Borger is benoemd tot de Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe 2008. De jury roemt zijn visie en vakmanschap. Een horecaondernemer die de uitdaging niet schuwt en een eigen koers durft te varen.

Uit twaalf regionale Markant-winnaars wordt de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met het vakblad Horeca Entree. Bergmans wordt officieel benoemd op woensdag 22 oktober om 17.00 uur waarbij de prijs wordt overhandigd door de burgemeester van de gemeente Westerveld, mevrouw T. Slagman – Bootsma. Vele genodigden, familie, vrienden en medewerkers zijn bij deze feestelijke aangelegenheid aanwezig.

De gastvrijheid staat in alle drie de hotels van Bergmans hoog in het vaandel. De professionaliteit en enthousiasme van de medewerkers dragen hier zeker aan bij en niet te vergeten het teamwork van de directie. “Het is zeker ook een Award voor mijn vrouw Annemarie, zwager Erik en diens vrouw Femmy�, zegt Bergmans. “Wij vormen al vijftien jaar lang een team van vier mensen dat elkaar bijzonder goed aanvult.�

Met Markant worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. Markant is de enige, sectorbrede prijs binnen de horecabedrijfstak. De hotelmanager van het vijfsterrenhotel tot de eigenaar/ ondernemer van een cafetaria op de hoek, het trendy restaurant of het sfeervolle café. Kortom het hele scala aan horecabedrijven. Zij kunnen in aanmerking komen voor de titel de Meest Markante Horecaondernemer van een bepaalde regio. Tweejaarlijks wordt uit alle regionale winnaars, de landelijke winnaar gekozen. Het gaat om ondernemers die, naast dat zij hun vak uitstekend verstaan, zich onderscheiden van hun collega ondernemers. De criteria waaraan zij minimaal moeten voldoen: een financieel gezond bedrijf; een goed personeelsbeleid; een goede presentatie van hun bedrijf en product.

De kandidaten voor een Markant worden veelal voorgedragen door collega ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij de bedrijfstak horeca.
Provincie:
Tag(s):