donderdag, 7. augustus 2008 - 7:23

Marlies Dekkers wint CILA award met maternity collectie

New York

Op 4 augustus jongstleden heeft Marlies Dekkers opnieuw de felbegeerde en prestigieuze CILA award gewonnen in het Waldorf Astoria hotel in New York City. Vorig jaar werd de Nederlandse lingerie ontwerpster bekroond in de categorie 'Best Fashion Lingerie' en dit jaar in de categorie 'Best Maternity'.

In het najaar van 2008 zal Marlies Dekkers haar eerste maternity collectie lanceren. Deze collectie is geïnspireerd op een dierbare vriendin die vorige zomer ook moeder is geworden; Beertje van Beers.

De undressed maternity collectie bestaat uit drie unieke lingerie sets, elk geïnspireerd op de wensen en ideeën van moeders die net een kind hebben gekregen; uit de Luna Park collectie vormden starlet, cold cream en stagedoor marvel de basis. Alle bh's hebben praktisch te openen cups om te voeden, maar zijn tegelijkertijd stoer en sexy. De iets ruimer gesneden zijkanten en de bredere schouderbanden zorgen voor extra support.

De winnende starlet set werd door de jury van CILA geroemd om de perfecte combinatie van een zeer comfortabele fit met topdesign! De zwarte ondergrond met rood geborduurde sterretjes op de zachte cups en bandjes zijn kenmerkend voor de starlet set. Het lijnenspel van de bandjes en het elastiek maken deze bijzondere voedingsbh ideaal voor de modebewuste moeder!

Een leuk detail bij de maternity collectie is dat de bh's een milkmarker hebben van een zwart satijnen lint, compleet met m d logo. Zo vergeet je nooit welke borst je als laatste hebt gebruikt om te voeden.

De undressed maternity collectie van marlies dekkers ligt vanaf september 2008 in de winkel en is nu al geschikt bevonden voor moeders over de gehele wereld!

Bh maten lopen van 75-85 B/C, 70-90 D/E, 70-85F en broekjes van small tot xxlarge. De prijzen variëren van EUR 85 tot EUR 92,50 voor een bh en EUR 50 tot EUR 52,50 voor een broekje
Categorie:
Tag(s):