dinsdag, 30. september 2008 - 20:55

ME schrijft muziek voor speelfilm

Utrecht

Vandaag gaat op het Nederlands FilmFestival in Utrecht de speelfilm 'Ooit', van de Nederlanse regisseur Jaap van Heusden in premiere. ME (Minco Eggersman) schreef de muziek voor deze film.

ME is het solo project van Minco Eggersman, bekend als zanger / drummer van at the close of every day, platenbaas van Sally Forth Records en VOLKOREN en producer van verschillende Nederlandse en internationale artiesten (anderson, Ponoka, The Hot Stewards, A Red Season Shade). ME bracht in 2005 zijn eerste solo album The Wagon Fair uit op het VOLKOREN label. The Wagon Fair is een ingetogen americana plaat, geinspireerd door het teruggetrokken leven van de Amerikaanse Amish gemeenschap.

Ooit is geselecteerd door de jury van het Nederlands FilmFestival en gaat vandaag in premiere. De compleet instrumentale soundtrack van deze film zal begin 2009 in een prachtige gelimiteerde digpack verpakking worden uitgebracht in Japan door het label Symbolic Interaction. VOLKOREN zal deze Japanse editie ook in Nederland distribueren.
Categorie:
Tag(s):