maandag, 22. september 2008 - 18:44

Meisje gewond bij touw over fietspad

Amersfoort

Onbekende verdachte of verdachten hebben op zaterdagavond 20 september een touw over een fietspad gespannen. Een snorfietsster raakte gewond en meldde dit op zondag.

Zaterdagavond rond 22.25 uur reed een 17-jarige snorfietsster uit Amersfoort over het fietspad van de Ringweg Koppel in de richting van de wijk Liendert. Bij haar achterop zat een vriendin uit Amersfoort (leeftijd onbekend). Vlak voor het fietstunneltje zag de snorfietsster plotseling dat dwars over het fietspad tussen twee lantaarnpalen een touw was gespannen. Zij ging vol in haar remmen, maar reed toch tegen het touw op. Zij reed ter hoogte van haar mond tegen het touw en kwam ten val. Haar passagiere slaagde erin overeind te blijven. Door de aanrijding brak het touw. Een fietser die getuige was van het ongeval, haalde het touw los van de lantaarnpalen en vervolgde daarna zijn weg.

Het slachtoffer liep letsel in haar gezicht en aan haar arm en been op. Zij deed op zondag 21 september aangifte van poging tot doodslag dan wel poging tot zware mishandeling.
Provincie:
Tag(s):