woensdag, 16. januari 2008 - 13:07

Meisje in het gips na straatroof

Almere

Dinsdagavond raakte in Almere een 13-jarig meisje gewond nadat een nog onbekende straatrover haar beroofde van een mobieltje. Het slachtoffer kwam na de beroving ten val en liep letsel op aan haar arm die in het gips werd gezet. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Van de dader ontbreekt vooralsnog ieder spoor. De recherche van district Almere-Zuid heeft de gewelddadige diefstal in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer zat in bus lijn nr 1 onderweg naar de Stripheldenbuurt . In de bus werd zij door een getinte jongen van haar gsm bestolen. Na de diefstal liep de dader naar de achteruitgang van de bus en stapte op de halte Marathonlaan uit.

Het meisje liep haar belager achterna toen deze wegrende richting het sportpark Fanny Blankers-Koen. Hierbij kwam ze lelijk ten val en liep letsel op aan haar arm. In het ziekenhuis constateerde men een onbekende kwetsuur waarna besloten werd om haar arm in het gips te zetten.

De dader wordt omschreven als een getinte jongen in de leeftijd van 20 - 25 jaar, zwart kort krullend haar, ongeveer 1.80 meter lang en mogelijk twee gouden tanden in het bovengebit. De recherche van district Zuid is op zoek naar getuigen van deze brutale diefstal.
Provincie:
Tag(s):