woensdag, 1. oktober 2008 - 22:01

Meisje krijgt mes op de keel gedrukt

Coevorden

De politie is op zoek naar een slachtoffer van mishandeling en getuigen hiervan. Zaterdagavond 27 september omstreeks 21.30 uur reed een 15-jarig meisje uit Coevorden op haar fiets door het Van Heutszpark toen zij door vier jongens tot stoppen werd gedwongen. Eén jongen was daar per scooter, de overige drie stapten uit een donker gekleurde auto.

De jongens dwongen het meisje haar geld en telefoon af te geven. Toen zij dit weigerde kreeg zij door één van de jongens een mes op haar keel gedrukt. Het meisje begon om hulp te roepen waarop een man haar te hulp schoot. Deze man werd vervolgens door twee van de vier jongens geslagen. De vierde jongen ontfermde zich over de hond van de man. Het meisje wist te ontkomen en belde overstuur aan bij een nabij gelegen huis.

Nu is de politie op zoek naar de man die zaterdag 27 september tussen 21.30 uur en 22.30 uur in het Van Heutszpark was en het meisje te hulp schoot. Het gaat om een iets oudere man met een bril en een snor. Hij was deze avond in het park met zijn hond. De politie wil graag in contact komen met deze man. Daarnaast wil de politie ook graag weten of er nog andere getuigen zijn van deze mishandeling. Iedereen die informatie heeft over deze zaak kan zich melden bij de politie in Coevorden via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):