woensdag, 9. januari 2008 - 13:04

Meisje 'ontvangt' vuistslag van scooter-rijder

Zwolle

Een 12-jarige meisje uit Zwolle is op dinsdagmiddag 8 januari rond 16.30 uur gewond geraakt aan haar oog nadat zij een vuistslag in haar gezicht had gekregen van een nog onbekende scooterrijder. Dit heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

Het meisje stond met haar fiets te wachten bij het stoplicht van de kruising Nieuwe Deventerweg – Oldeneelallee. Omdat het op dat moment nogal druk was bij het stoplicht, stond het meisje een beetje aan het midden van het fietspad.

Toen het licht op groen sprong kwam uit tegenovergestelde richting een scooter aanrijden. Deze stopt naast het meisje, maakt een opmerking over de plaats waar het meisje stond en gaf haar opeens een vuistslag in haar gezicht.

Door de klap is het meisje tijdelijk het zicht uit haar linkeroog kwijt. De politie wil graag getuigen van dit voorval spreken en is op zoek naar de onbekende scooterrijder. Deze droeg een donkere integraalhelm, donkere kleding, blauwe handschoenen en reed op een donkere scooter. Informatie kan gemeld worden op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):