zaterdag, 24. mei 2008 - 9:53

Meisje onzedelijk betast door drie jongens

Hengelo

Een 16-jarige meisje uit Hengelo is dinsdag door drie jongens lastig gevallen en daarbij op diverse plaatsten van haar lichaam onzedelijk betast. Vrijdagmorgen 23 mei deed het meisje uit Hengelo bij de politie aangifte van aanranding. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Dinsdagavond 20 mei jl. om ongeveer 21.30 uur fietste het meisje naar huis en passeerde daarbij een bruggetje in de Heemafstraat in Hengelo. Op het bruggetje is ze door drie jongens tegengehouden en door in ieder geval twee van hen onzedelijk betast op meerdere plaatsten van haar lichaam.

Op een gegeven moment heeft ze kans gezien om een van de drie een klap te geven en een tweede tegen de benen te schoppen waardoor ze op haar fiets kon stappen en vluchtte. Ze is daarop naar huis gegaan en is toen samen met haar moeder naar de politie gegaan.

Een onderzoek door de politie op de Heemafstraat en omgeving leverde op dat moment geen resultaat meer op. Met het slachtoffer is afgesproken dat ze aangifte zou komen doen, hetgeen ze vrijdagmorgen de 23e mei heeft gedaan, waarna een en ander duidelijker is geworden.

Het gaat om drie jongens die vermoedelijk alledrie een Marokkaans uiterlijk hebben, ze spraken onderling in ieder geval Marokkaans. Alledrie zijn ze tussen de 17 en de 20 jaar. De eerste jongen is ongeveer 1m 90 lang en droeg een klein sikje. Hij was gekleed in een donkerkleurig bomberjack met lichtkleurig nepbont aan de capuchon. Verder droeg deze jongen witte schoenen.

De tweede was iets kleiner, ongeveer 1m 85 en hij had een opvallend brede neus. Ook deze jongen droeg een donkerkleurig bomberjack maar dan een capuchon met bruin afgezet nepbont. De capuchon droeg deze jongen over een zwarte baseballpet met het bekende logo van de New York Yankees, NY.

Jongen nummer drie was weer ongeveer 1m 90 en ook gekleed in een bomberjack met capuchon met lichtgekleurd nepbont. Verder droeg deze jongen een zwartkleurige Adidas joggingbroek en had een kort harig ringbaardje in zijn gezicht.

De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk op dinsdagavond de 20 mei in de omgeving van het bruggetje in de Heemafstraat in Hengelo iets is opgevallen. Of die weten wie de drie jongens zijn. Zij worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Zeden van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):