woensdag, 22. oktober 2008 - 21:12

Meisje slechts lichtgewond bij bizar ongeval

Den Haag

Een 16-jarig meisje is wonder boven wonder slechts licht gewond geraakt na een ongeval op het Schrepelpad. Het meisje reed daar op haar bromfiets in de richting van de Westvlietweg. Ter hoogte van het tuincentrum Faunaland reed het meisje met haar hals tegen een, over de weg gespannen kabel, waardoor zij ten val kwam. Haar zus die ook op een bromfiets reed, zag alles gebeuren.

Het slachtoffer raakte licht gewond aan haar hals. De politie startte een onderzoek naar de herkomst van die kabel. Het blijkt te gaan om een stroomkabel. Tot nu toe is vast komen te staan dat er daar werkzaamheden worden verricht en dat de stroomkabel door een bedrijf is opgehangen. Dit is zodanig gedaan dat de kabel van lichtmast naar lichtmast liep. De kabel wordt volgens een zegman van het bedrijf altijd op een minimale hoogte van drie meter gehangen waardoor men er niet bij kan komen.
Het is daarom vreemd dat de kabel nu wel zo laag hing. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien waardoor het duidelijk wordt waarom deze kabel daar zo laag heeft gehangen. Een ieder die informatie heeft over dit incident wordt verzocht om contact op te nemen met de recherche van Bureau Ypenburg-Leidschenveen van Politie Haaglanden via telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):