zondag, 12. oktober 2008 - 22:41

Melding lijk in water bij Hurwenen

Hurwenen

Zaterdagavond 11 oktober kreeg de politie een melding binnen over een lijk in het water bij Hurwenen. De politie en brandweer gingen naar de opgegeven locatie en troffen daar inderdaad een slachtoffer aan in het water. Het slachtoffer bleek te zijn overleden. Dit heeft de politie zondag laten weten.

Kort daarna werd forensisch onderzoek op de locatie gestart en er werd een ruim plaats delict afgezet voor sporenonderzoek. Dit plaats delict werd de hele nacht bewaakt zodat forensisch onderzoek zondagochtend kon worden voortgezet.

Sectie
Het lichaam van het slachtoffer werd zaterdagavond van de locatie weggehaald voor het verrichten van sectie. Zondag is sectie op het lichaam verricht. Deze kan meer duidelijkheid verschaffen over de identiteit van het slachtoffer.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart om de doodsoorzaak van het slachtoffer te kunnen achterhalen. Het sporenonderzoek op de locatie zelf heeft de politie vanochtend rond 11.30 uur gestopt. Het slachtoffer werd aangetroffen in een waterplas bij Hurwenen, de Hurwenensche Kil.
Provincie:
Tag(s):